Karácsonyi ajándék ötlet

A Braun Series 9 aranyozott titánbevonatú trimmelővel.
Karácsonyi ajándék ötletek -  Braun Series 9, Braun Series 7, Braun Series 5 borotva, Braun szakáll trimmelő

A Braun Series 9 aranyozott titánbevonatú trimmelővel

Braun: a világ leghatékonyabb borotvája. Kivételesen gyengéd.

Engedd, hogy a férfi, akit szeretsz kezébe vegye az irányítást a Braun legjobb borotvájával! Az innováció és a letisztult elegancia kombinációjából megszületett a Braun Series 9, ami az intelligens AutoSense technológiájával adaptálódik a szakáll sűrűségéhez, hogy mindig olyan intenzitást fejtsen ki, amilyen éppen szükséges. Az olyan egyedi borotváló elemekkel, mint a speciális arany titánbevonatú trimmelő a Braun Series 9 kiváló hatékonyságra és gyengédségre lett tervezve.


BRAUN SERIES 7 NEDVES ÉS SZÁRAZ BOROTVA

Az intelligens férfiakhoz intelligens borotva passzol! Válaszd a Braun Series 7-t borotvát, ami az okos AutoSense és SyncroSonic technológiával képes a szakállhoz alkalmazkodni. A precíz technológiával minden eddiginél személyre szabhatóbb a borotválkozás élménye: a Braun Series 7 érzékenységének és hatékonyságának köszönhetően szükségtelen kétszer végigmenni ugyanazon a ponton, amivel jelentősen csökken a bőr irritációjának lehetősége. A szabályozható borotváló módoknak köszönhetően a Braun Series 7 az érzékenytől a turbó fokozatig mindig akkora erősséget biztosít, amekkorára éppen szükség van.

BRAUN SERIES 5 BOROTVA

A férfit, akinek fontos bőrének sima tapintása és készen áll a rendkívüli borotválásra, ajándékozd meg a teljesítmény és a közelség élményét nyújtó Braun Series 5-val, hogy érezze a hatékony kényeztetést arca teljes felületén! A Skin-Sensitive technológiával a Series 5 minimalizálja a nyomást, hogy kímélje a bőrt, az AutoSense és a Comfort FlexHead technológiákkal pedig könnyedén levágja a hosszabb és nehezebben elérhető szőrszálakat is.

A BRAUN SZAKÁLL TRIMMELŐ

A férfinak, akinek mindene a szakálla dobd fel az évét a Braun Szakáll Trimmelővel, amely biztosítja számára a precíz stílusteremtés élményt és 100%-os irányítást biztosít szakálla stílusához! A harminckilencféle precíziós hosszbeállítás biztosítja a kívánt alaposságot, hogy a lehető legpontosabban megvalósíthassa a kívánt stílust és hogy elérjen a hétköznapi borosta helyett egy egyedibb, előkelőbb kinézetet.

A BRAUN SERIES 3 PROSKIN BOROTVA

A Braun Series 3 ProSkin igazi hőse a bőr komfortérzetének. A MicroComb technológián alapuló készülékben egy fésű-szerű szerkezet segít a szőrszálakat a trimmelő vágóeleméhez terelni, ezzel csökkenti a borotválkozás idejét és elkerüli a bőrirritációját azáltal, hogy a hosszú és rövid szőrszálakat egyidejűleg távolítja el. A kifinomult borotválótechnika három külön mozgó vágóelemből és két SensoFoils szitából épül fel. A sziták segítenek idomulni az arc körvonalaihoz, hogy a kellemes borotválkozás gördülékenyebb és gyorsabb legyen, mint valaha! Az extra-hosszú precíziós trimmelő és a kézreálló markolat ideálissá teszi a Braun Series 3-t a gyengéd borotváláshoz. A tisztító és töltő állomások higiénikussá varázsolják és feltöltik a borotvát, hogy szeretted bármikor készen álljon a nap kihívásaira!

A Braun többfunkciós szőrzeteltávolító készlete – 9 az 1-ben nyíró a precíz formázáshoz tetőtől talpig

Az első teljes stílusteremtő felállás arc-, fej- és testszőrzethez: sokoldalú testápoló eszközök a stílus határtalan uralására. A könnyen használható, precíz funkciók lehetővé teszik, hogy férfi ismerősöd szabadjára engedje egyéniségét.

  • Szakállvágó – A két rögzített fésű 13 féle precíziós hosszbeállítást biztosít 2 mm-es lépésközönként, így könnyedén személyre szabható az elérni kívánt külsőt.

  • Hajvágó – Az okos hajvágó fésű precíz kontrollt biztosít a haj felett

  • Testszőrzet eltávolítás – A mellékleteivel biztonságosan és pontosan dolgozható ki a teljes test megjelenése

Kapcsolódó cikkek

Rendszámtáblák Belgiumban

Rambo, smile, Allah

A belga rendszámokra szinte minden rá kerülhet, és rá is kerül.

Jon Olsson autói

Jon Olsson: a síelő autói

Az extrém autó átépítéséiről is jól ismert a svéd síző

Alfa Romeo QV teszt

Alfa Giulia QV – Gyorsasági szakág

A BMW M3-as ellenfél, Ferrari rokon motorral